Anne-Marie Splinter

Body Awake Yoga

Body Awake Yoga brengt bewustzijn, mindfulness, meditatie, ademwerk, beweging en waarachtige belichaming samen. Het gaat niet enkel over het leren van de houdingen (asana’s), maar over de energie wórden die door je fysieke lichaam stroomt. In die omschakeling gebruik je yoga om te ontwaken voor je essentiële zelf. Een regelmatige beoefening geeft fundamentele ondersteuning voor dit ontwaken.

Smelten

Het is een krachtige beoefening die je leert de illusies van het beschermende en verdedigende ego te smelten en die je toestaat om de waarachtige expressie van je essentiële zelf te laten stromen.

Dr Sue Morter heeft Body Awake Yoga ontwikkelt na haar ontwaken voor (haar) ware natuur, met het verlangen dat ieder mens op deze manier zijn, haar of hen eigen ontwaken in handen kan nemen.

Persoonlijke macht en onvoorwaardelijk liefhebben

Body Awake Yoga is een unieke beoefening die de energetische circuits in je lichaam belevendigt, die je toegang tot je wijsheid geeft, je persoonlijke macht activeert, en je vermogen om onvoorwaardelijk lief te hebben ontwaakt, ongeacht wat er buiten je gebeurt.

 

Body Awake Yoga helpt je

  • te stoppen met in je hoofd te leven door je mind te trainen zich op je kern te focussen, daar waar de authentieke jij verblijft.
  • je lichaam natuurlijk te helen omdat je energetische circuits in je systeem activeert.
  • je lichaam te openen waardoor er grotere mogelijkheden voor je ontstaan (wanneer iets niet in je leven gebeurt, gebeurt het niet in je lichaam).

Start online lessen met ingang van 1 mei a.s.

Vanaf 1 mei is het mogelijk om drie keer in de week de dag te beginnen met een Body Awake Yoga les van ongeveer 45 minuten. Eén keer in de veertien dagen is er in het weekend een lange les van 90 minuten.

Om een goed gevoel te krijgen voor wat deze vorm van yoga voor je kan betekenen, kun je de eerste veertien dagen kosteloos meedoen.

Wanneer je daar in geïnteresseerd bent, ontvang ik graag een mailtje van je op:  [email protected]

Wie weet tot 1 mei, je bent van harte welkom, ook (en misschien wel juist) als je geen enkele ervaring met yoga hebt!